Til & fra kort

Her kan du købe unikt design af meget fine, sarte og dæmpede til og fra kort. De emmer i den grad af jul, hygge, varme og den glæde, der ved at modtage en pakke.

Forventningens glæde
Når man modtager en pakke, så er oplevelsen og forventningens glæde – for de fleste – også helhedsindtrykket af at sidde med en pakke i sit skød, inden man skal pakke sin pakke ud, hvor man kan se, at der er kræset for netop din pakke. For at levere det komplette indtryk er det vigtigt, at man har valgt et hyggeligt og pænt til og fra kort.

Modsat julekort så vides det ikke præcist, hvor og hvornår til og fra kort i forbindelse med julegaver opstod og stammer fra. Kun at vi i mange år har givet julegaver til hinanden, startende i det fine borgerskab, men siden 1800-tallet har det været udbredt for alle at holde julen, som vi kender den i dag.

Enkle design
Meget smukke og enkle design, der er trykt på begge sider og lavet en lille udstansning i kortet i form af enten et lille hjerte, juletræ eller en stjerne. Hver kort er fremstillet i sin egen fine rolige farve, der passer godt til julens hygge.

Desuden er der lavet et lille hul i toppen, hvor du enten kan sætte en lille snor i eller lade gavebåndet føre igennem.

Hver kort er 4 cm bredt og 9 cm højt og er fremstillet i et godt rustikt materiale.

4 af hver af de 3 designs
Når du bestiller disse fine til og fra kort på webshoppen får du 12 stk. i en lille pose – det vil sige, at du får 4 af hver af de 3 designs.

De små kort er også så dekorative i sig selv, så de kan bruges på julebordet som pynt spredt ud over bordet.

LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE

Produktdetaljer

79,00 kr.

Lagerstatus:

På lager

Varenummer:
Til & fra kort