Juletræstæppe

Julen nærmer sig og det er tid til at tænke på en masse praktiske ting i den forbindelse - og har du ikke et juletræstæppe eller tænker du på at anskaffe dig et nyt, så kan du på vores homeprint webshop vælge mellem 6 forskellige fine designs – alt fra klassiske julemotiver til mere rolige og stilrene designs, som vi synes rammer meget bredt for tidens juletendens.

Et juletræstæppe hører sig til i forbindelse med julen, hvor det sammen med juletræet med alt sit fine pynt skaber den rette julestemning i enhver stue. Selv når der ikke er pakker under, hvad der jo er den 24. december, så skaber et juletræ og et tæppe den rette stemning og varme i rummet, hvor det end står.

Unik juletræsdug
Denne løsning gør juletræsdugen unik, da denne løsning ikke er en løsning set før.

Her er printet på et kraftig vinyl materiale, som også bruges som reklamemåtter ude i butikker. Materialet har den egenskab, at det ikke krøller sammen som en almindelig juletræsdug vil gøre, men den ligger sig plan på overfladen. Når julen er overstået og dugen skal pakkes væk, så kan den med lethed vaskes af, hvis nødvendigt, eller tørres af med en fugtig klud – lad lige overfladen tørre og så kan du rulle juletræsdugen sammen og gemme i et skab eller du kan gemme den på loftet, da den ikke tager skade af fugt.


Forskellige designs

Så tjek ud på webshoppen og se de forskellige designs – der er flere af dem, og der er sikkert også et du vil kunne lide. Juletræsdugen i vinyl har en diameter på Ø 150 cm. Grunden til at det er rund er, at man derved mindsker risikoen for at snuble over en kant, hvad man let kan gøre, når det er en vinkel på 90 grader - om det så er traditionel dug eller dette unikke materiale.

Mere jul
Hvis du vil have mere jul fra shopppen, så prøv evt at tjekke fx dækservietter ud, som kan være med til at bidrage til den rette julestemning ved bordet, når anden og flæskestegen skal indtages.

LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE

Produktdetaljer

399,00 kr.

Lagerstatus:

På lager

Varenummer:
Juletræstæppe