Julekort

Overvejer du at sende en kærlig julehilsen til en af dine kære? Ja, så er du ikke den eneste.

Julen er efter sigende traditionernes fest og en af de gode faste traditioner i juletiden er, at man sender et julekort med en julehilsen til familie og/eller venner – alle dem man har kær.

Ældgammel tradition
At sende et julekort er en ældgammel tradition startende for over 100 år siden. Efter sigende udsprunget af en kreativ person i England, men har i den grad bredt sig til resten af verden, hvor man stort set i alle egne af verden sender julekort.

Der gik ikke mange år efter denne tradition bredte sig i England og resten af Europa til at vi Danmark også var ret hurtige til, at tage denne julehilsen til os. Selv i vores nuværende tidsalder, hvor en sms eller mail er en hyppig kommunikationsform sender vi stadigvæk julekort til hinanden. Og selv om det altid er dejligt med en julehilsen, så er der dog intet som er varmere end at modtage et personligt julekort.

Julekort har tit motiver af kristne symboler eller illustrationer, der knytter julen og julehyggen til kortet.

Enkelt design
Du kan bestille disse fine hjemmedesignede enkle julekort, som er et bud på et hyggeligt julekort. Meget enkelt design på de 3 forskellige designs. Hvert kort har et lille fint udskåret julemotiv på forsiden – julehjerte, juletræ eller en julestjerne - hvor du så inde på kortet kan skrive din julehilsen. Husk på at en julehilsen behøver ikke være lang, men blot at sende et kort med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår er i sig selv den smukkeste tanke.

Hvert kort har sin egen rolige, men hyggelige farve. Format er 15 x 15 cm når det er foldet.

Når du bestiller julekort på webshoppen får du 9 stk. i en lille pose – det vil sige, at du får 3 af hver af de 3 designs.

Skulle du have brug for til og fra kort med samme smukke og unikke designs, så kan disse også bestilles i shoppen.

 

LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE

Produktdetaljer

89,00 kr.

Lagerstatus:

På lager

Varenummer:
Julekort