Jul & nytår rund

Dækkeservietter hører sig efterhånden til på bordet, når man serverer et måltid.

Men med disse designede praktiske dækkeservietter med forskellige motiver har du også den mulighed at lade dem ligge fremme som en del af pynt på bordet, når det ikke er en praktisk del i forbindelse med et måltid mad.

Dækkeservietter har vundet meget frem indenfor de sidste årtier. Enten som er erstatning for den klassiske dug eller som supplement til dugen.

 

Hyggelig bordopdækning

Dækkeservietter fås i mange afskygninger i dag og bruges på både restauranter, cafeer eller i hjemmet.

Ud over det praktiske i at beskytte enten dug eller bord for snavs, ringe fra glas eller flasker eller tage i mod stød, hvis nogen taber en kniv eller gaffel, så har de i den grad også en stor effekt i at være med til at skabe hyggelig bordopdækning.

Stort udvalg
På webshoppen er der et stort udvalg.

Her er dækkeservietter til udvalgte højtider som jul, påske, nytår, til hverdag i flere farver eller måske dækkeservietter med eget motiv har alle den egenskab, at de er meget resistent overfor snavs. Materialet er fremstillet på et særdeles lækkert og kraftigt materiale, som kan genanvendes, da det har recyclemærket.

Du kan efter brug let rengøre dækkeservietten med en fugtig klud.

 

12 sarte og rolige nutidige farver

Fælles for dem alle er, at de alle sammen er med til at skabe farver på bordet – det giver sig selv, hvornår de årstidbestemte dækkeservietter skal i brug, men når du ikke feks har dækkeservitter med påskemotiver liggende længere, så kan du jo erstatte dem med nogle i en af de 12 sarte og rolige nutidige farver, vi har valgt.

Dækkeservitterne fås enten ovale eller firkantet 48 x 36 cm (de farvede, jul, nytår og påske) og bestilles under deres respektive fane – eller du kan bestille runde dækkeservietter i Ø38 cm, disse fås i 12 lækre farver.

Dækkeservietterne sælges enten i 1, 4, 6  eller 8 styks.

Du kan også få de samme farver som drinksbrikker i Ø 12 cm for at beskytte bordet hvis du serverer et glas et eller andet for en af dine gæster. Se den særskilte fane dertil.

 

Der er nok at vælge i mellem – vi ønsker dig god fornøjelse, når du begiver dig rundt på vores web shop.

LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE

Produktdetaljer

1
4
6
8
79,00 kr.

Lagerstatus:

På lager

Varenummer:
Jul & nytår rund