Guld hjerte til æresport

Bryllupsskilt til æresport

Kender du nogen, der snart skal forenes i ægteskabet? Eller et par der skal fejre kobberbryllup eller lignende?

Så skal der naturligvis laves en smuk æresport for at fejre deres kærlighed til hinanden. Her på siden har du netop muligheden for at lave din egen personlige tekst til brudeparret, kobberbryllupsparret eller hvem, der nu skal fejres.

Æresporten er en gammel tradition, som findes i forskellige varianter rundt omkring i landet. Typisk er det venner eller naboer, der står for at lave porten derhjemme ved hoveddøren. Skal selve bryllupsfesten afholdes andetsteds, vælger familien nogle gange også at lave en æresport dér. Uanset hvordan I gør det, kan du i hvert fald finde det perfekte bryllupsskilt lige her på siden.

 

Et personligt skilt til æresporten

Hjertet har en enkel, men grafisk fin facon og fremstilles i størrelsen 49 cm bred x 45 cm høj.

Desuden kan du vælge den farve, som typisk kendetegner begivenheden ud over rød, som jo er kærlighedens farve.

Så kan der ikke være nogen tvivl om, at det her er kærligheden, der bliver hyldet og fejret.

 

Dansk design og håndværk

Alle produkterne her på siden er vores eget design, og det gælder altså også bryllupsskiltet her. Det fremstilles på en letvægtsplade på et vejrstabilt materiale, dvs at det kan tåle at hænge ude i alt det vejr, som vi nu har herhjemme i Danmark, uden at det tager skade af det.

Og det bliver først lavet, når du har afgivet din bestilling. Det er din garanti for et solidt kvalitetsprodukt, der i sandhed skiller sig ud fra mængden og kan være med til at gøre æresporten til det lykkelige par endnu smukkere.

LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE

Produktdetaljer

225,00 kr.

Lagerstatus:

På lager

Varenummer:
Guld hjerte til æresport-1