Fødselsplakater

Er du eller I lige blevet forældre? Eller kender du nogen, der lige er blevet det? Der er uden sidestykke intet i verden, der er større end at blive forældre – om det er første gang eller du har prøvet det før. Alle de følelser, der står i kø omkring ens tanker – og alle store som små tanker, der popper op hele tiden.


Personlige fødselsplakat

Ønsker du at have denne særlige begivenhed hængende derhjemme som en plakat eller ønsker du at forære en gave væk til, dem du kender, der lige er blevet forældre – eller ønsker du at give et fint minde til en bedsteforældre, ja så har du her muligheden for at få printet din helt egen personlige fødselsplakat – eller personlig fødselstavle, som det jo også er.


Oplysninger om barnet

Fødselsplakaten er også ideel som gaveide til barnedåben, som jo også er en særlig begivenhed.

Herunder vælger du først den ønskede størrelse og farve, du kan vælge klassiske lyseblå, lyserød eller neutral lysegrå.

Derefter tilføjer du barnets navn og oplysninger som fødested, barnets vægt, størrelse, dato, klokkeslæt – eller hvad du ellers tænker er relevante informationer om den lille ny.

Ingen tvivl om, at denne fine plakat med netop barnets egen personlige informationer vil vække glæde i mange hjem.

Plakaten printes på et fint blankt stykke plakatpapir og du kan vælge mellem 2 størrelser.


Unikke navneplakat
Designet er unikt og udført grafisk meget fint. Illustrationen er uden tekst meget fortællende i sig selv.

Når du således påfører de informationer ovenfor, så får du din egen helt unikke navneplakat, som du kan være sikker på ingen andre har.

Inde på webshoppen har vi også designet stjernetegn som illustrationer – her kan du vælge mellem alle 12 stjernetegn og tilmed i et væld af forskellige farver. Dette kunne også være et godt supplement til fødselsplakaten.

LEVERINGS TID 1-3 HVERDAGE

Produktdetaljer

99,00 kr.

Lagerstatus:

På lager

Varenummer:
Fødselsplakater