Med dit foto og din tekst (oval)

Vil du gerne give en personlig gave til dit barns bedsteforældre eller vil du bare have en foreviget et godt billede eller en særlig stund af dine børn eller andet? Hvorfor så ikke prøve dækkeserviet med eget motiv på?

Personlig gave
Det er en personlig gave som ethvert familiemedlem med tilknytning til dit barn vil blive glad ved. Og måske vil barnet også selv finde det hyggeligt, at sidde og se på dette ved bordet og måske fortælle en historie om netop det billede, som vil bringe smil og glæde ved bordet.


Eget motiv

På webshoppen har du mulighed for at indsætte dit eget motiv – og vælge mellem flere forskellige varianter af størrelser.

En dækkeserviet med eget foto vil helt sikkert falde i god jord hos den, der modtager denne gave. Og dækkeserviet med dit eget billede vil helt klart være en oplagt gavemulighed til fx jul. 

Dækkeservietter har vundet meget frem indenfor de sidste årtier. Enten som er erstatning for den klassiske dug eller som supplement til dugen.

Dækkeservietter fås i mange afskygninger i dag og bruges på både restauranter, cafeer eller i hjemmet.


Bordopdækning

Ud over det praktiske i at beskytte enten dug eller bord for snavs, ringe fra glas eller flasker eller tage i mod stød, hvis nogen taber en kniv eller gaffel, så har de i den grad også en stor effekt i at være med til at skabe hyggelig bordopdækning.

Dækkeservietter til enten jul, nytår eller til hverdag i flere farver eller dækkeservietter med eget motiv har alle den egenskab, at de er meget resistent overfor snavs. Materialet er fremstillet på et særdeles lækkert og kraftigt materiale, som kan genanvendes, da det har recyclemærket.


10 forskellige designs

Juledækkeservietterne fås i hele 10 forskellige designs, så her er for enhver smag. Du kan nedenfor se de forskellige designs, som vil pynte på et hvert julebord.

Du kan efter brug let rengøre dækkeservietten med en fugtig klud.

Dækkeserviet med dit eget foto kan fremstilles i flere størrelser – oval
48 x 36 cm eller firkantet med afrundede hjørner i samme format eller Ø 38 cm.

Dækkeservietterne sælges enten i 1, 4, 6  eller 8 styks.Vær opmærksom på billedkvaliteten. DPI står for, dots per inch. Dvs. jo flere "dots per inch" der er i et billede, des mere detaljeret bliver det.
Vi anbefaler altid 300 dpi for at få det bedste resultat.

LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE

Produktdetaljer

1
4
6
8
79,00 kr.

Lagerstatus:

På lager

Varenummer:
Dækkeservietter med dit foto (oval)